Produse noi

Oferte speciale

Informatii generale pentru corturile prezente pe MDC


A. Dimensiuni      Corturile prezentate beneficiaza de o consecventa a dimensiunilor in functie de numarul de persoane indicat de fiecare cort. In acest sens sunt alocate urmatoarele dimensiuni:

- pentru adulti - 60cm de spatiu in camerele destinate pentru dormit.
- pentru copii - 30cm de spatiu in camerele destinate pentru dormit.       

      Exemple:

- un cort cu o singura camera, de 3 persoane(adulti) va avea o latime de 3 x 60 = 180cm a camerei destinate dormitului, excluzand holuri, verande sau alte spatii specifice modelului.
- un cort cu o singura camera, de 4 persoane (3 adulti + 1 copil) va avea ca spatiu alocat camerei de dormit de 3 x 60 + 1 x 30 = 210cm, excluzand spatiile suplimentare alocate modelului respectiv.

B. Folie suplimentara      Corturile prevazute cu o folie suplimentare beneficiaza de izolatie sporita. Principalul factor este protectia sporita impotriva variatiilor de temperatura si umezelii. In conditii de ploaie, folia exterioara protejeaza elementele principale ale cortului de umezeala produsa prin condens datorita diferentelor de temperatura.
ATENTIE insa in conditiile umezelii excesive din atmosfera SAU montarii incorecte a cortului, se poate crea condens si in interiorul cortului desi asta nu inseamna ca ploua in cort sau faptul ca nu este rezistent la apa.

C. Instructiuni       Toate corturile contin instructiuni de folosire si de montare in pachet.

Director Firme Viziteaza magazinul Magazinul de Corturi pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert
TopDirector - Sport