Produse noi

Oferte speciale

Cum achizitionez echipamentul de camping la pretul cel mai mic

Magazinul de Corturi a lansat o modalitate prin care iti poti achizitiona echipamentul de camping la pretul cel mai mic.

Astfel pentru a putea beneficia de aceasta facilitate am configurat produsele "Pachete de Camping" - acestea contin mai multe produse de camping alese pentru a fi compatibile si pentru a-ti asigura o experianta de camping superioara. In afara de acest aspect, suplimentar pretul pachetelor este mai mic decat achizitia produselor achizitionate separat cu pana la EXTRA 10% DISCOUNT chiar fata de pretul deja redus al produselor.

Intrebari frecvente legate de Pachetele de Camping:

1. Am nevoie de accesorii suplimentare pentru pachetul de camping pe care il achizitionez?

In primul rand trebuie sa tii cont ca in camping exista multe produse si accesorii aditionale care iti pot face campingul o experienta mai completa. Totusi noi optam sa oferim pachetele in asa fel incat sa ai parte cel putin de produsele minim necesare pentru a campa. In cazul in care un pachet necesita accesorii suplimentare pentru a-ti oferi un nivel minim de functionalitate, vom specifica acest lucru in lista de specificatii - un exemplu este daca ai nevoie de pompa sau nu.

2. De ce pachetul de camping pe care il doresc este de 4 persoane, dar cortul inclus este de 5 persoane?

Pachetele de camping sunt gandite sa ofere un confort minim necesar pentru a campa - astfel in functie de dimensiunile cortului / saltelelor si altor accesorii incluse si tupul pachetului de camping, specificatiile produselor individuale pot varia - asta nu insemna ca acestea nu au fost corect alese pentru pachetul de camping respectiv. Un exemplu ar fi in cazul unui Pachet de Camping de 4 persoane, cortul are 5 - de ce? Pentru ca spatiul alocat saltelelor pentru 4 persoane este de 280cm latime, iar cortul, desi este de 5 persoane are 300cm latime, astfel vor ramane pentru depozitare spatii laterale de 10cm in fiecare parte.

3. Ce semnificatie au tipurile de pachete oferite?

Gandim pachetele de camping in asa fel incat sa ai o functionalitate optima pentru obiectivul pe care il doresti, astfel:

AActive Camp - este o serie de pachete de camping activ, pentru maxim 4 persoane, configurate pentru o greutate si confort medii si care nu necesita alte accesorii suplimentare minime pentru a campa.


B. Light Camp - comming soon


C. Festival Camp - comming soon


D. Family Camp - comming soon


Director Firme Viziteaza magazinul Magazinul de Corturi pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert
TopDirector - Sport